Top

Sala de forță Fit Point

Este noua sală de fitness care și-a deschis de curând ușile chiar în centrul capitalei 

găsești mișcarea de care ai nevoie!

Fit Point – este un club modern de fitness care îmbină perfect sportul cu interacțiunea socială.

Echipa clubului urmarește atât modelarea corporală, cât și echilibrul psihic și componenta emoțională.

In acest sens, Fit Point va pune la dispoziție o sală mare de fitness + cardio complet echipată. Incintele sunt dotate cu pardoseli sportive, instalații de climatizare, sisteme audio, oglinzi, aparatură și accesorii sportive de cea mai bună calitate.

Totodată, sala de fitness Fit Point dispune de vestiare pentru femei și barbati, grupuri sanitare, recepție, toate sunt utilate corespunzator și vă oferă confortul și ambientul necesar.

AICI PUTEȚI VEDEA UN 3D TUR
PRIN CLUBUL NOSTRU!

Bun venit la cel mai bun centru de fitness din centrul orașului! Suntem mândri să oferim clienților noștri avantaje unice și grijă specială, care fac sala noastră de forță să fie deosebită.

 

Sala noastră de forță nu este doar un loc pentru antrenamente, este o întreagă experiență de îngrijire pentru voi. Înțelegem că fiecare client este unic, de aceea antrenorii noștri profesioniști dezvoltă programe individuale, adaptate obiectivelor și nevoilor voastre. Credem că succesul antrenamentelor depinde de susținerea și motivația de care aveți nevoie, și de aceea mereu ne străduim să fim alături de voi în fiecare pas.

 

 

Sala noastră de fitness este echipată cu aparate moderne și o zonă extinsă de cardio, ceea ce vă permite să lucrați eficient asupra formei fizice. După un antrenament intens, vă puteți relaxa și să vă răsfățați în solarul nostru sau puteți beneficia de terapie kinetică, care vă va ajuta să vă relaxați și să vă recuperați.

 

Dar cel mai important aspect care face sala noastră de fitness specială este îngrijirea față de clienții noștri. Ne străduim să creăm o atmosferă confortabilă și prietenoasă, unde vă veți simți ca acasă. Angajații noștri sunt întotdeauna pregătiți să răspundă la întrebările voastre, să vă ajute să alegeți programul potrivit și pur și simplu să vă sprijine în eforturile voastre.

 

 

Noi te așteptăm
CHIAR ACUM!

Vino acum în fitness clubul nostru!

Acordăm o atenție deosebită confortului vostru, motiv pentru care sala noastră de fitness este amplasată într-o zonă convenabilă, în centrul orașului. Acest lucru ne face accesibili tuturor doritorilor, iar voi puteți să ne vizitați cu ușurință în orice moment convenabil.

Alăturați-vă nouă astăzi și intrați în lumea unui stil de viață activ, a grijii pentru voi și a energiei pe care o veți obține din antrenamentele noastre. Oferim cele mai moderne servicii de fitness și vă garantăm că timpul petrecut cu noi va fi plin de emoții pozitive și rezultate. Deci, să atingem împreună obiectivele voastre și să creăm un stil de viață sănătos și fericit!

+373 69 228 800

office@fitpoint.md

Chisinau, Moldova, strada 31 august 46

CONTACTEAZĂ-NE