Top
 

Despre Noi

Cine suntem noi?

Proiectul ‘Fitpoint’ a fost pregătit de echipa noastră timp de câțiva ani.

Cand ești în sport de 15 ani, începi să fii foarte sensibil la crearea de proiecte sportive. Știm de la sine cât de important este sa faci mișcare într-o sală special echipată pentru fitness. Vorbim nu doar despre dotarea sălii cu echipament sportiv, ci și despre standardele sanitare, a căror respectare era o prioritate pentru noi.

Scopul nostru – Să creăm o comunitate de fitness care se va dezvolta dinamic în fiecare zi!

Natalia Brasnuev ⎯  Fondatoarea clubului sportiv Fit Point

Sistem de ventilație

Trebuie remarcat faptul că aerul nu este doar ventilat, ci și purificat. Sistemul nostru este proiectat ținând cont de amplasarea tuturor zonelor și aparatelor, ceea ce asigură o raspândire uniformă de aer curat în tot fitness clubul.

Sistem de Face ID

Clubul nostru de fitness este echipat cu un sistem de FaceID care permite oaspeților noștri să intre și sa viziteze toate zonele făra a contacta personalul. Pe viitor, intenționăm să optimizăm acest sistem și să oferim acces 24/7 în club pentru clienții fideli.

Partenerii clubului

IMPULSE

Aparate moderne de ultima generație

CHOCOBAR

Dulciuri sănătoase fără adaos de zahăr

SOLBIANCA

Cosmetică special concepută pentru solar

AMIX

Suplimente nutritive

PUMA

Haine și încălțăminte de sport

RĂSPUNDEM LA

Întrebările frecvente

Care este diferența abonamentelor în FIT POINT? Există opțiunea de ``Înghețare`` a abonamentului?

Fitness Point oferă clienților săi 3 tipuri de abonamente.  Diferența lor este în timp și durată iar înghețarea este inclusă în fiecare dintre abonamente.

Este posibila chiria dulapului în vestiar?

Da, desigur, oferim un astfel de serviciu pentru confortul clienților noștri.  Pentru această întrebare puteți telefona managerul de la recepție.

Aveți antrenamente de grup?

Da, recent în clubul nostru a apărut un specialist clasificat pe antrenamentele de grup. Pentru mai multe detalii ne contactați pe nr. înclus mai jos.